Professionele Website Hosting

Professionele website hosting

Websitehosting.nl is betrouwbare en professionele website hosting tegen een zeer scherpe prijs. Wij kiezen alleen voor de beste apparatuur en systemen. Dit zorgt ervoor dat jouw website snel en bereikbaar is voor jouw bezoekers.

Voordelen van professionele hosting bij Websitehosting.nl

  • 2 GB schijfruimte en fair-use dataverkeer
  • Gratis .nl domeinnaam en e-mailaccount
  • 99,9 % uptime garantie
  • Geen verborgen kosten
  • Groen datacenter

Website hosting

Je wilt dat je website altijd bereikbaar is en snel laadt. Hiervoor wil je niet teveel betalen. Dat hoeft ook niet. Websitehosting.nl biedt precies dit, zoals de naam doet vermoeden ;-)

Groene hosting

De servers van Websitehosting.nl staan in het KPN RAI datacenter in Amsterdam. Dit datacenter is een van de meest geavanceerde datacenters in Nederland en is direct verbonden met het grootste internet knooppunt ter wereld, de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX). Daarnaast hosten wij groen en CO2 neutraal. Dus buiten het kiezen voor een goedkope en betrouwbare host draag je ook een steentje bij aan het milieu.

Helder pakket

Wij hebben ervoor gekozen om één hostingpakket aan te bieden. Dit hostingpakket is zo samengesteld dat het geschikt is voor bijna iedere website. Een gemiddelde website gebruikt zo’n 100MB schrijfruimte, bij Websitehosting.nl krijg je 2GB schrijfruimte. Elk onderdeel van je pakket is uit te breiden. Mocht je dus nog iets extra nodig hebben, dan regel je dat in een paar klikken.

Professioneel communiceren

Bij het hostingpakket van Websitehosting.nl krijg je drie e-mailaccounts met 250MB schijfruimte. Met deze e-mailadressen kunnen jouw bezoekers jou bereiken en jij kunt jouw bezoekers professioneel benaderen. Een eigen e-mailadres zoals; jouwnaam@jebedrijf.nl komt professioneler over dan een Hotmail of Gmail adres. Verder heb je geen last van advertenties en andere beperkingen van een gratis e-mailadres.

Behulpzaam

Heb je een vraag of probleem die niet wordt uitgelegd op de pagina van veel gestelde vragen? Dan kan je Websitehosting.nl altijd via de mail bereiken. Wij zijn elke werkdag bereikbaar per e-mail. Wij zorgen ervoor dat je vraag binnen een werkdag beantwoord wordt. Onze online helpdesk groeit ook dagelijks.

Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6